“Mīļās sievietes nenēsājiet šos”; 6 lietas, no kurām vajadzētu atteikties dāmām 45+

Daudzām dāmām, kas vecākas par 45 gadiem, ir grūtības izvēlēties garderobi, kas saistīts ar mūsdienu modes tendencēm un nepieciešamību mainīt savu stilu līdz ar vecumu.

Daudzas sievietes pieļauj kļūdas, veidojot savu tēlu no nepiemērotiem garderobes priekšmetiem. Lūk, 6 lietas, no kurām jāizvairās.

1. Īsi šorti – šis apģērba gabals ir piemērots tikai jaunām meitenēm un neder dāmām 45+, jo atsedz visas kāju nepilnības, izskatās neglīti un bezgaumīgi.

2. Žokejcepures jeb kepkas ir jaunības atribūts, kas nav piemērots dāmām, kas vecākas par 45 gadiem, un izskatās smieklīgi, it īpaši, ja galvasegai ir košas apdrukas vai spīguļi.

3. Trikotāžas blūzes – šis apģērba veids jau vairākus gadus asociējas ar “vecmāmiņu” garderobi. Tās izskatās lētas un bezgaumīgas, vizuāli padara tevi vecāku. Tāpēc no trikotāžas blūzēm vajadzētu izvairīties, ja vēlies izskatīties dārgi, izsmalcināti un moderni.

4. Pelēkas bikses – garlaicīgs un neoriģināls garderobes priekšmets, kas neizceļ sievišķību, bet tikai uzsver vecumu. Ar tām nav iespējams izveidot efektīvu un pārliecinošu tēlu.

5. Tā dēvētās traktora zoles kurpes izskatās labi tikai jaunām meitenēm, dāmām 45+ tās neder, jo padara koptēlu smieklīgu un vulgāru. Šie apavi paši par sevi neizskatās interesanti, un tos ir rūpīgi jāizvēlas, lai papildinātu koptēlu.

6. Kleitas ar ziedu rakstu – apdrukas, īpaši puķainas, nedrīkst atrasties par 45 gadiem vecāku dāmu garderobē, jo tās liek izskatīties vecākai. No šāda apģērba vajadzētu izvairīties, ja vēlies izskatīties dārgi un moderni.

Dārgās dāmas, ja jums noderēja šie padomi, padalieties ar rakstu ar draudzenēm sociālajos tīklos!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment